duminică, 26 iunie 2011

Ea :X

 
      Poate va intrebati cine este fata din imagine .....Fata din imagine este Miroox , surioara mea . Ea este persoana care ma incurajaza zilnik , ma face sa zambesc , ma ajuta sa trec peste rautatiile celor din jur si imi da curaj sa visez . Dupa cum am ales sa se numeasca si bloggul , ea este "picatura de culoare" din viata mea ! Imi aduc aminte prima oara cand am vorbit ......era o seara de duminica , din luna martie . Cu cata timiditate si inocenta am purtat prima discutie ! Nu eram sigure ca o sa ne intelegem insa , timpul a decis sa ramanem cele mai bune prietene . Iti mai amintesti cand mai intrebat " Auzi , vrei sa fii sora mea ? " iti mai amintesti ? Eu da ! Pastrez aceasta intrebare intiparita in muntea mea !  Dupa ce am inceput sa ne cunoastem mai bine , au inceput acele nopti nebune , pe care sti tu cum le numim =)) . Vise , idei , planuri .......totul se lega atat de frumos ! Iti mai amintesti cand erai suparata si spuneai ca vrei sa fugi de acasa ? Toata noaptea m-am framantat , gandindu-ma la tn , ca dimineata sa ma trezesc la ora 6 , si sa caut magazine deschise pentru a lua o cartela .......ca sa te opt suna ! Iti mai amintesti cand ma certam cu Andra , plangeam si veneam sa vorbesc cu tine , iar tu incercai sa ma calmezi spunandu-mi ca totul va fii bine si ca nu mai conteaza! Iti mai amintesti cand am vorbit prima oara la telefon ? Eu da.......


De atunci totul sa schimbat ! Iti mai amintesti cum numaram saptamanile "de cand ne cunosteam" ? Iti mai amintesti toate certurile cu Andra de pe Facebook =)) ? Iti mai amintesti cand ai fost plecata de paste la tara iar noi vorbeam la telefon pentru ca ne era dor una de cealalta ? Iti mai amintesti cum radeam cand tu te prosteai la web la fazele cu ketchupul si cutitul ? Iti mai amintesti cand eram intro stare mai prosata si spuneam ca vreau sa se tremine , iar tu spuneai ca daca "eu plec" , vii si tu cu mine ?  Iti mai amintesti planurile cu apartamentul nostru ? Eu imi amintesc tot .....Doar gandindu-ma la tine , multe intamplari imi trec prin minte ! Iti mai amintesti cat radeam la orice cuvant ? Iti mai amintesti de "Joumbie " ?? Dar de "catuse " :-> =))=)) . Totul a fost , este si va fii atat de frumos !!!


 Iti mai amintesti fazele de acum o saptamana ....cand ai plecat ! Eu imi amintesc totul ! 20 iunie ....ziua pe care o urasc ! Ziua in care ai plecat ! Vorbeam pe mess , dar tu simteai ca ceva nu e bine , mai intrebat dar nu am vrut sa te necajesc si pe tine ! Ini mai amintesti replica :







      Miroox : vreau sa ma omor :-<
      Kitty : dc fata :o  ?
      Miroox : de plictiseala =))



      dar Kitty : =))=))=))
      Miroox : x( Kitty x(
      Kitty : ce-i ma ??
      Miroox : nu mai rade ca mi-e somn :))


Multe alte amintiri imi trec prin cap , dar cred ca deja am plictisit multa lume :)) . 
Iti mai amintesti cand vorbeam de Chantelle ??=))=))=))=)) Cele mai tari discutii :-> =))=)) . Dar iti mai amintesti de "Billy " si "Tomy" :-> =))=))=)) . Orice s-ar intampla , niciodata nu o sa uit aceste lucruri !










Poza facuta de tine ! :X:X




Orice ar fii vreau sa stii ca EU TE IUBESK MOOLT !



ITI MULTUMESC CA EXISTI !!!!

3 comentarii: